top of page

BRÖSTFÖRSTORING MED KROPPSEGET FETT

Vid en bröstförstoring med fett så använder man fettsugning för att ta fett från andra delar av kroppen och som man sedan sprutar in i brösten för att få en fylligare byst.

Vill du ändra formen på dina bröst eller storleken på din byst utan operation? Vill du också försäkra dig om att dina bröst blir större, får mer volym eller en annan form utan användning av främmande tillsatser eller behov av silikonimplantat?

 

Att injicera fettvävnad i brösten är idag en etablerad metod som ger dig naturligt, mjuka bröst utan något behov av narkos och med mycket kort återhämtningstid. Metoden erbjuder dig dessutom ett behandlingsresultat helt fritt från ärr och känselbortfall – dina bröst får mer volym utan att du behöver kompromissa.

Metoden, att spruta in fett i brösten innebär att vi kan rekommendera dig som till exempel varit gravid och fortfarande bär på några överskotts kilon att överväga fettsugning med laserassisterad fettsugning i samband med fettransplantation. Vanligtvis lånar vi fettet från till exempel höfter, mage eller knä vars storlek då reduceras.

Fett transplantationen utförs ofta vid olika, upprepade tillfällen för att varsamt forma och förstora brösten till önskat resultat och kan kombineras rekonstruktivt för att göra brösten större, mindre, fastare eller toppigare.

Behandlingen är lämplig för de kvinnor som önskar att på någon vis korrigera sin byst i avseende volym, storlek eller asymmetri och som i första hand söker en säker, etablerad och helt naturlig behandlingsmetod.

SNABBFAKTA

 • Pris: Från 64 000kr
   

 • Konsultationspris: 300kr
   

 • Operationstid: 60-120 min
   

 • Upplevd smärta: 3/10
   

 • Bedövning: Lokalbedövning
   

 • Tid på kliniken efter operation: 60-90 min
   

 • Återhämtningstid hemma:0-3 dagar

Image by Sharon McCutcheon
bottom of page