Med Medicus-metoden får du nya bröst utan operation

Har du funderat på att göra dina bröst större? Eller är dina bröst olika stora men du vill undvika operation för att korrigera asymmetrin? Du är inte ensam – att förstora och förändra brösten är bland de vanligaste kosmetiska ingreppen och förknippat med få- eller inga risker.

Bröstförstoringar med implantat har utförts sedan senare halvan på 1900-talet synen på att vilja förändra sina bröst har förändrats genom åren – idag tillhör bröstoperationer ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen.

En enklare metod för att förstora dina bröst är Medicus-metoden. Genom att använda en vattenbaserad filler som vi sprutar in i respektive bröst kan vi hjälpa dig som känner dig plattbröstad, som upplever att dina bröst är olika stora eller att dina bröst kanske är mindre än genomsnittet. Genom att använda vatten får dina bröst ett naturlig konsistens – brösten kommer att kännas och se ut som dina egna – fastän lite större.

Med vår metod behövs inget kirurgisk ingrepp, vi behöver inte söva ner dig och du kan återgå till dina vardagssysslor direkt efter behandlingen. Behandlingen är helt smärtfritt och lämnar din hud helt fri från ärrvävnader – du behöver alltså inte bestämma om vi ska placera din ärrvävnad i armhålan, i bröstvecket eller via vårtgården.

Med Medicus-metoden tvingas du inte att välja vilken storlek på brösten du vill ha, vi fyller på den mängd som motsvarar ditt önskemål och vill du komplettera kan vi göra det i princip närsomhelst.

En behandling tar cirka 60 – 90 minuter beroende på vilken volym du önskar (hur stora bröst du vill få) och du efteråt återgå till dina vanliga sysslor.

Behandlingsresultatet håller sig i många år, du kan komplettera för att få än mer volym när du vill men också ta bort närsomhelst.

Priset startar från Sek 19 000 och du bokar alltid en förundersökningstid http://stockholmmedicus.timax.se/ innan eventuell behandling.