Bröstförstoring utan operation med Los Deline
Du som drömmer om större bröst men är rädd för att opereras är välkommen till oss på Regeringsgatan 48 i Stockholm.

Ingen narkos
Tack vare fillerns mjuka konsistens kan vi injicera materialet i ditt bröst, vi behöver alltså inte operera. Den här innovationen innebär att vi endast behöver bedöva ditt bröst lokal, du slipper alltså sova under behandlingen.

Naturligt resultat
Med vår vattenbaserade filler kan vi förstora dina bröst upp till 200 CC per sida. Fillern är geléaktig i sin form och har samma konsistens som ditt eget fett vilket innebär att du får ett väldigt naturligt resultat, när du känner på brösten efter veckorna efter behandling känns brösten precis som dina egna bröst…fast lite större.

Ingen sjukskrivning
Eftersom behandlingen är så enkel behövs ingen sjukskrivning, endast i undantagsfall är du inte tillbaka till dina vardagssysslor nästföljande dag.

För att göra dina bröst större behöver vi endast injicera bröstfillern, det finns alltså inget behov att operation med kniv eller narkos för att sova vilket innebär minimal återhämtningstid och absolut inget behov av sjukskrivning.

Kroppen bryter ner fillern över tid
Varje människa har HLA-proteiner på ytan av sina celler som signalerar till immunsystemet om en cell är en del av ”jaget” eller en invaderande organism.

När vi injicerar vår gelé identifierar kroppens T-celler preparatet som främmande celler och immunförsvaret reagerar genom att förstöra fillern.

Lång livslängd
Kliniska studier visar att bröstfillern bryts ner med cirka 1,9% per månad. Samma studier visar att 50% av materialet finns kvar efter 37 månader och att drygt 30% av materialet finns kvar efter 60 månader.

Du kan även fylla på med mer bröstfillers 6 månader efter din behandling för att komplettera med ytterligare volym.

Stannar bröstfillern kvar i bröstet?
Huvudprincipen för gelén är att integrera med vävnaden och bilda en tunn bindvävskapsel runt implantatet. När kroppen läker bildas en kapsel runt implantaten. Denna inkapsling är helt naturlig.

Den tunt formade bindvävskapsel runt det injicerade materialet förhindrar risken för förflyttning och migrering.

Vem är kandidat?
…jag vill förstora mina bröst…

Du som inte har någon byst, du som har en liten byst, du som har en byst men önskar mer volym eller du som har ojämnt stora bröst är välkommen på en kostnadsfri undersökning och utprovning av din storlek.

Även du som saknar kroppseget fett är en lämplig kandidat.

Kontakta gärna oss via vår via vår hemsida www.stomed.se eller så hjälper vi dig via vår växel 08-218 518, eller via support@stomed.se.

Vem är inte kandidat?
Om du har eller har haft C-D eller större kupstorlek är du troligen bättre kandidat för våra andra metoder för att korrigera dina bröst. Diabetiker och de som inte kan avstå fysisk träning mindre än 1 månad efter behandling bör välja andra alternativ (fysiskt träning = lyfta max 1 paket med mjölk).

Säkerhet
Produkten tillverkas enligt de strängaste steriliserings- och kontrollmetoderna, varje batch säkerhetstestas och varje förpackning steriliseras innan leverans. Alla test utförs av oberoende laboratorier.

Alla tillverkningsprocedurer utförs i renrum enligt kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt GMP- och ISO-standarder.

Bröstfillern uppfyller EU direktiv för medicintekniska produkter enligt säkerhetsklass III jämställt med till exempelvis bröstimplantat.

Pris och finansiering

  1. 0,25 dl: Sek 12 000 (komplettering)
  2. 0,50 dl: Sek 18 000 (komplettering)
  3. 1,0 dl: Sek 24 000 (komplettering, ojämnt stora bröst)
  4. 2,0 dl: Sek 32 000 (fri disposition eller 1,0 dl/bröst)
  5. 3,0 dl: Sek 40 000 (fri disposition eller 1,5/bröst)
  6. 4,0 dl: Sek 48 000 (fri disposition eller 2,0 dl/bröst)

Alla våra tjänster kan betalas med Medicus Månadsfaktura, vår räntefria avbetalning. Du betalar i din egen takt, kan själv styra hur fort du vill betala och dina avier skickas till din Kivra…for your eyes only.

För att kunna ansöka om Medicus Månadsfaktura måste du vara minst 18 gammal, har en taxerad inkomst eller kunna visa upp lönespecifikationer och arbetsgivarintyg. Det går även bra att lägga till medsökanden.

Kreditansökan är räntefri.