Med Medicus-metoden får du nya bröst utan operation

Har du funderat på att göra dina bröst större? Du är inte ensam – att förstora brösten är bland de vanligaste kosmetiska ingreppen och förknippat med få- eller inga risker.

Bröstförstoringar med implantat har utförts sedan 1960-talet och precis som bröstimplantaten och teknikerna att operera har förändrats har även vår inställning till att vilja förändra brösten ändrats.

Varför bröstförstoring?
En anledning till att vilja utföra en bröstförstoring är avsaknaden av byst, om brösten är asymmetriska eller mindre än genomsnittet. För trots den höga säkerheten i samband med bröstförstoringar med bröstimplantat så finns det förståeligt nog kvinnor som är rädda eller skeptiska till den kirurgiska processen.

Varför Medicus-metoden?
En metod för att hjälpa plattbröstade kvinnor, kvinnor med små eller mindre bröst och kvinnor med ojämn stora bröst är Medicus-metoden.

Medicus-metoden kräver inget ingrepp, utförs utan kirurgi och utan att du behöver bli nedsövd. Behandlingen utförs helt smärtfritt och förstorar dina bröst med upp till 200 CC.

Vattenbaserad filler gör brösten större
Tack vare vår vattenbaserade, helt ofarliga och biologiskt nedbrytbara filler finns det till exempelvis möjlighet att korrigera olika stora bröst, att göra små bröst större eller skapa volym till graviditetsbröst.

Tack vare en (1) enda liten injektionspunkt i undre kanten av varje bröst kan vi likt när du pumpar ett cykeldäck fylla på bröstet och skapa den volym som du saknar.

Inga ärrvävnader
Det blir inga ärrvävnader och om än att du är begränsad till rörliga aktiviteter veckorna efter behandlingen upplever du ingen smärta, behöver inga smärtstillande tabletter och slipper sjukskriva dig. I den bästa av världar går du till jobbet dagen därpå.

5 års livslängd
Vår vattenbaserade filler har en ungefärlig livslängd på fem år och har du önskemål finns möjlighet att repetera sex månader efter föregående behandling.

Eftersom du är vaken under behandlingen är du samtidigt delaktig i resultatet – du kan alltså vara med och bestämma när du tycker resultatet har nått dina förväntningar.

Besök oss kostnadsfritt
Är du intresserad av att veta mer om hur att förstora dina bröst utan operation är du välkommen på en kostnadsfri undersökning.

Medicus Månadsfaktura – på dina villkor
Glöm då inte att fråga efter Medicus Månadsfaktura – vår räntefria delbetalning för dig som vill betala i egen takt.