top of page

BUKPLASTIK

Känns din mage som en tom säck med extra hud som hindrar dig från att bära åtsittande kläder? Får din man eller fru nu inte längre titta eller röra din mage? Utbuktar magen efter att ha varit gravid trots att du har gått ner i vikt? Ibland kan det kännas svårt att besöka en fest eller bada på en offentlig plats. En orsak kan vara att du har gått ner i vikt och har fri hud som är lös eller att din mage buktar ut på grund av att din magmuskelvävnad har splittrats efter att du varit gravid.

Många kvinnor vittnar om hur socialt hämmade deras kroppar orsakar dem efter att ha varit gravida, hur de kommer att uppleva problem när de väljer kläder, när de utför sportaktiviteter eller problem med fukt och irritation i hudvecket i den lägsta delen av magen.

En stor bukplastik, dessutom populärt känd som Mommy Tuck, är en kirurgisk behandling som vi rekommenderar till mammor efter att ha blivit gravid. Operationen syftar till att försöka återfå din självbild, gå tillbaka i din sociala livsstil och ta bort de problem som har hämmat din normala livsstil tidigare.

En Mommy Tuck innebär att vi korrigerar dina magmuskelgrupper framtill på magen som får din mage att bukta framåt, att vi tar bort extra fett från höfter och mage för att framhäva dina höfter och din midja, att vi minskar extra hud som hänger fritt och omplacerar din navelposition.

Som ett slutresultat av tekniken stärks din magvägg, huden både stramas och slätas ut och dessutom får du en platt och mer markerad mage och en timglasformad midja.

För er som dessutom behöver korrigera era bröst, integrerar vi detta tillsammans med din Mommy Tuck - vi döper då tekniken till Mommy Make Over.

Mommy Make Over innebär att vi till exempel, med hänvisning till din Mommy Tuck, ger dig en förminskning av dina bröst, att vi ger dig en förminskning av dina bröst i kombination med ett lyft, enklast ett bröstlyft, en bröstförstoringsteknik med implantat utan sedda ärr (TABA = transdominal breast augmentation) eller en bröstförstoring med kroppsfett.

En operation som syftar till att korrigera fri och slapp hud på magen, bli av med lokala fettavlagringar som inte har försvunnit efter att du varit gravid, korrigera navelns placering eller på något sätt rekonstruera dina bröst tas i beaktande med hjälp av oss som plastikkirurgisk klinik som ett plastikkirurgiskt inrepp och ge råd till alla damer som passerat 18 år oavsett om orsaken är medicinsk eller kosmetisk.

Oavsett om vi använder klinisk laser, IPL eller VeinWave när vi tar bort din hud, ger vi dig möjligheten till ett naturligt och evigt slutresultat utan risken för ärr - du kan slutföra ingreppet vid lunch och gå tillbaka till dina dagsysslor direkt efteråt.

bottom of page