IPL hårborttagning

IPL hårborttagning

Slipp irriterande och envis hårväxt med hjälp av permanent hårborttagning

FÅ 25% VID KÖP AV 5 BEHANDLINGAR

Med marknadens snabbaste hårborttagningssystem slipper du besväras av generande hårväxt. På köpet och får dessutom en smärtfri behandling med permanent resultat.

Med snart 20 års erfarenhet av IPL och laser får du inte bara en säker behandling, du får även en komfortabel behandling och i slutänden glädjen att vara fri från hår.

En hårborttagningsbehandling med den senaste IPL-tekniken arbetar 10 gånger snabbare än traditionell hårborttagningslaser och upplevs dessutom 90 % mindre smärtsam.

Att ta bort hår på ryggen tar cirka 10 minuter och på strax under 15 minuter gör vi dina ben permanent hårfria!

Efter behandlingen är det behandlade området helt slätt och hårsäckarna som vi förstört förhindrar ny hårväxt. På köpet slipper du röda utslag och inflammationer som vid trådning, vaxning och rakning.

Tack vare de oändliga möjligheterna med dagens moderna IPL kan vi behandla alla oavsett hudfärg och förhindrar hårväxt på delar av kroppen där du inte vill ha hår.

Snabbt, säkert och smärtfritt tar vi bort hår och hårsäcksinflammationer (folikulitus) som du ofta får i samband med vaxning, rakning och kläder som skaver.

Vid köp för mer än 5000kr vid behandlingstillfälle bjuder vi på konsultationen