FÖDELSEMÄRKEN MM.

Med modern kirurgisk laserteknik kan vi snabbt och säkert ta bort kosmetiska hudförändringar som till exempel fibrom och lentigo – café-au-lait-färgade fläckar.

Tack vare den höga precisionen hos laserstrålen kan vi utan operation ta bort störande hudförändringar och helt undvika skador i huden som lämnar ärr.

Att ta bort födelsemärken och leverfläckar med laser tar endast några minuter och gör att du efter behandlingen slipper hudflikar och upphöjda hudförändringar som är i vägen när du ska raka eller sminka dig.

Eftersom laserstrålen inte skadar huden på djupet till skillnad från vid operation eller biopsi, läker huden väldigt fort – du behöver oftast inte ens ett plåster efter laserbehandlingen och slipper helt missprydande stygn och framtida ärrvävnader.

 

Ofarliga hudförändringar som stör din vardag raderar vi dessutom komfortabelt – med lokal bedövning märker du inte när vi tar bort dina leverfläckar och födelsemärken som skaver under bh:n, i midjan på dina byxor eller andra ställen på kroppen.

 

En annan typ av hudförändring och som också är ofarlig att ta bort är så kallade kolesterolfläckar – xantelasma. Fläckarna, eller kolesterolbildningarna kan upplevas som kosmetisk störande då de växer på övre – och undre ögonlock och är svåra att dölja eller sminka över. Även denna hudförändring går att ta bort med laser.

 

Andra hudförändringar uppstår efter solexponering – att behandla solskadad hud räcker ofta med laserliknande ljus, IPL. Pigmentfläckar, pigmentskador och fräknar är exempel på ofarliga hudförändringar som kommer av UV-strålning och som enkelt reduceras med intensivt pulsat ljus, IPL.

 

Oavsett om vi använder medicinsk laser, IPL eller VeinWave när vi tar bort din hudförändring ger vi dig möjligheten till ett naturligt och permanent resultat utan risk för ärr – du kan genomföra behandlingen på lunchen och återvända till dina vardagssysslor direkt därefter.