HÅRBORTTAGNING | LASER

Generande hårväxt är för en del människor ett socialt hinder, det finns tusentals kvinnor som inte vill ha mustasch och minst lika många män som inte vill ha håriga ryggar.

Det finns några enklare metoder att ta bort hår på. Till exempel kan du tråda ansiktet, raka benen eller vaxa ryggen. 

Tyvärr är dessa 3 metoder förknippade med kort livslängd och en del smärta samtidigt som risken är överhängande för plitor, röda utslag och inflammerade hårsäckar. 

 

Med marknadens snabbaste hårborttagningssystem slipper du besväras av generande hårväxt. På köpet och får dessutom en smärtfri behandling med permanent resultat. 

Med snart 20 års erfarenhet av IPL och laser får du inte bara en säker behandling, du får även en komfortabel behandling och i slutänden glädjen att vara fri från hår. 

En hårborttagningsbehandling med den senaste IPL-tekniken arbetar 10 gånger snabbare än traditionell hårborttagningslaser och upplevs dessutom 90 % mindre smärtsam. 

Att ta bort hår på ryggen tar cirka 10 minuter och på strax under 15 minuter gör vi dina ben permanent hårfria!

Efter behandlingen är det behandlade området helt slätt och hårsäckarna som vi förstört förhindrar ny hårväxt. På köpet slipper du röda utslag och inflammationer som vid trådning, vaxning och rakning.

 

Tack vare de oändliga möjligheterna med dagens moderna IPL kan vi behandla alla oavsett hudfärg och förhindrar hårväxt på delar av kroppen där du inte vill ha hår.

Snabbt, säkert och smärtfritt tar vi bort hår och hårsäcksinflammationer (folikulitus) som du ofta får i samband med vaxning, rakning och kläder som skaver. 

Hos oss får du bästa hårborttagningen till bästa priset oavsett hudfärg, vårt stora utbud av IPL laser är utan tvivel de mest effektiva på marknaden och ger dig permanent resultat.