top of page

INTIMKIRURGI

Allas könsorgan ser olika ut, det förstår de flesta redan. Men könsorganen kan också förändras genom åren på grund av ett antal olika faktorer som graviditet som kan utveckla ett utseende som man kanske inte föredrar.

Det vanligaste man kan ha är att de inre blygdläpparna är lite för långa eller ojämna, detta kan åtgärdas med intimkirurgisk behandling genom att man blir av med den del/delarna som hänger för långt ut och därför skapar en balans i längd och utseende . Klitoriskappan kan även justeras om den upplevs som för massiv/hängande.

Om du däremot är nöjd med hur du ser ut när det gäller de inre blygdläpparna och klitoris, men att venusberget eller de yttre blygdläpparna har lite för mycket fettansamling så löser vi det med fettsugning. Massiva yttre blygdläppar kan skapa smärta tillsammans med skav, svettningar i klämpartier och upplevs som estetiskt störande.

Vid operationstillfället är du lokalbedövad i området så att du inte känner någonting. Sedan utförs processen med hjälp av en laser som försiktigt skär av området som ska tas bort och när det är klart sys en helt ny form ihop på blygdläpparna.

Efter operationen kommer en viss svullnad och ömhet att uppstå och det är oerhört avgörande att du tar hand om området för att undvika att stygnen går upp. Sexuell aktivitet är utesluten i sex (6) veckor.

bottom of page