LÅRPLASTIK

Besväras du av lös hud på benen tror vi att du är en möjlig kandidat för en lårplastikoperation.  Just låren kan i takt med åldrandet förändras och bli ett bekymmersområde för många – att inte längre vilja använda kjol, klänning eller bikini kan alltså åtgärdas med ett mindre, kirurgiskt ingrepp.

Med modern plastikkirurgi och den senast fettsugningstekniken är det fullt möjligt att strama upp slapp hud på låret, reducera både celluliter- och bristningar samt parallellt ta bort lokala fettdepåer.

Lårplastik används generellt när vi vill förbättra formen på låren. Ingreppet fokuserar på att sträcka huden och ta bort överskottshud. Beroende på hudens elasticitet kan det vara tillräckligt att operera antingen in- eller utsidan av låren men minst lika vanligt är att huden stramas upp runt hela låret.

En populär kombinationsbehandling är att samtidigt fettsuga utsidan av låret (ridbyxlår) eller insidan av låren – områden som inte korrigeras med bara lårplastik.

Att enbart ta bort lokala fettdepåer med laserassisterad fettsugning kräver ingen lårplastikoperation och kan i bästa fall strama upp lös hud på benen samtidigt som lårens storlek minskas.

Vi kan dessutom reducera celluliter på låren om så önskas. Vid fettsugning av låren kan man många gånger förbättra lårens form men om huden på låren är för slapp kan ojämnheter och veck på låren uppstå.

Dessa ojämnheter och veck kan då endast korrigeras med hjälp av hudsträckning i form av lårplastik.

Beroende på om på låren enbart är i behov av lårplastik för att ta bort slapp hud eller om behovet även finns för en smärre fettsugning varierar både pris- och konvalescens.

För att du ska få veta exakt vilka förutsättningar som finns, vilka förhoppningar som är rimliga och vilka förväntningar du kan ha vill vi att du bokar en besökstid för enskilt möte med någon av våra konsulenter.

 

Din konsulent kommer att ge dig ett skriftligt förslag, en offert där du föreslås det som kosmetiskt bäst för dig.

Hör av dig till oss via 08 218 518 eller boka via vår hemsida för ditt bästa erbjudande.