Få mer hår med 3D-teknik

Tycker du att ditt hårfäste börjar bli tunt? Eller att din hjässa blänker för att dina hårstrån är tunna?

Antingen som ett komplement till våra hårtransplantationer eller som enskild behandling erbjuder vi micro scalp pigmenation – en metod med tatueringsbläck som vi använder för att simulera hårstrån.

Målet med att använda micro scalp pigmentation är att ge en yta utan hår eller en yta med mindre hår att se tät- eller tätare ut.

För ändamålet använder vi antingen feathering-metoden aka 3D i de fall där kund redan har hår men vill att frisyren ska se tätare ut eller punkt-metoden som vi använder på ytor där det saknas hår och som gör att hjässan ser blank och kal ut.

Feathering-metoden innebär att vi gör små tunna hårstrån med en skalpell/rakblad medan punkt-metoden innebär att vi maskinellt applicerar punkterna.

Oavsett metod väljer vi att göra behandlingarna när du halvsover, vi kan alltså antingen bedöva dig med medicin- eller lustgas för högsta komfort – behandlingen är alltså smärtfri.

Behandling tar allt från 15 minuter upp till 2 timmar beroende på hur litet- eller stort området är och kostar från Sek 5 000.

Är du intresserad av ditt erbjudande och vad vi kan göra för dig föreslår vi att du bokar en förundersökningstid http://stockholmmedicus.timax.se/ eller ringer oss och bokar via 08 218 518.

Med bästa hälsningar,

Maria med personal | Stockholms Medicus | Regeringsgatan 48 | 111 56 Stockholm | http://stomed.se/harsimulering-med-micro-scalp-pigmentation/