Vad är kroppsfillern tillverkad av?
Hur länge kan du förvänta dig resultat?
Hur går proceduren till?

Bland de vanligaste frågorna vi får om den voluminösa kroppsfillern från Los Deline är vad den är tillverkad av.

Det enklaste svaret är vattenlösliga proteiner.

Kroppsfillern, som används vid utfyllning av bröst, rumpa och hipdips är hydrofil. ,

Det innebär i korta drag att den dels är vattenlöslig till skillnad från övriga voluminösa kroppsfillers på marknaden, dels inte är beroende att vävnadsvätska för att expandera.

Los Deline är kort och gott en helt steril, non toxisk och syntetisk biokompatibel kroppsfiller.

Kroppsfillern är helt förenlig med den mänskliga vävnaden och påminner om ditt kroppsegna fett när den väl är injicerad.

Genom att använda mikroorganismer kan tre olika polyamider skapas i en biosyntes där proteinerna används för att katalysera, alltså öka eller minska hastigheten på den kemiska reaktionen.

Dessa 3 ofarliga polyamider, som förekommer främst i Bacillus Subtilis benämns poly (γ- D -glutaminsyra), poly (ε- L -lysin) och multi- L -arginyl-poly (L -asparaginsyra) och bidrar bland annat till kroppsfillerns långa hållbarhet.

Proteinbaserade polyamider som används i den dagliga sjukvården kan och ska inte förväxlas med PAAG läs Poly Akryl Amid Gel.

Los Deline® voluminösa, injicerbara semipermanenta implantat är tillverkat i enlighet med den senaste vetenskapen inom modern estetisk medicin.

Rena och säkra råvaror tillsammans med en patenterad formula och produktionsteknik gör kroppsfillern från Los Deline® till en unik, volymgivande produkt.

Säkerhetsnivå är mycket hög, kroppsfillern är medicintekniskt godkänd och revideras i likhet med övriga semipermanenta implantat vartannat år.

Den överlägsna metoden ger dig som kund möjlighet att få ett nästintill perfekt utseende, helt utan kirurgi, utan den traditionella ärrvävnaden, den långa återhämtningstid eller risken för de med silikonimplantat många förknippade komplikationerna.

Proceduren är inte heller lika traumatisk som vid traditionell bröstförstoring med silikonimplantat eftersom gelén injiceras genom ett enda nålstick i huden, med en tunn kanyl vilket minimerar risken för skada i vävnaden.

Strax efter behandlingens slut kan du efter den obligatoriska sandwichen lämna kliniken.

Bara 24 timmar efter gelinjektion kan du sedan återgå till sina dagliga aktiviteter förutsatt dessa inte inbegriper starka fysiska inslag.

Studier visar avslutningsvis att du kan förvänta dig minst 50 % effekt efter 3 år samt 30 % effekt efter 5 år.

Är du intresserad av en konsultationsbesök? Kontakta vår reception via support@stomed.se, +46 8 218 518 eller boka via vår hemsida.