OM OSS

Stockholm Medicus är en modern specialistklinik på en av Stockholms bästa adresser.

Hos oss är det utsidan är som räknas
I drygt 20 år har vi erbjudit stockholmarna allt från kosmetisk plastikkirurgi, injektions-och laserbehandlingar samt resultatinriktad hudvård.

Det var en gång…
Stockholm Medicus startade sin verksamhet på anrika Sophiahemmet i början på 2000-talet, då med fokus på laser- och laserliknande ljus.

Vad erbjuder vi idag
Vi varvar beprövade tekniker med epokbrytande metoder, med mål att kunna erbjuda så kostnadseffektiva resultat som möjligt, med så kort återhämtningstid som möjligt i kombination med högsta möjliga komfort. Hos oss är (nästan) allt möjligt!

Allt under ett tak
Genom åren har klinikens utbud breddats och idag erbjuder vi i princip alla de tjänster som hjälper dig hålla jämna steg med ditt åldrande. Utveckling genom innovation Genom ständig utveckling blir vi bättre, med moderna metoder och tekniker kan vi erbjuda bättre resultat, kortare återhämtningstid och längre hållbarhet.

Kaizen – inte bara hos Toyota
Kaizen är en metod som uppmuntrar de anställda till ständig förbättring. Eftersom varje dag inbjuder till förändring har vi således möjlighet att varje dag bli ännu bättre.

Allt är inkluderat
Hos oss kan du förlita dig på att vår personal har en bred kunskap, lång erfarenhet, ett djupt engagemang och att du alltid blir ompysslad lite extra – hos oss ingår omvårdnad och omtanke i köpet.

Delbetala räntefritt med telefonen
Alla våra tjänster betalar du med din telefon. Med telefonen kan du välja att betala med Swish, via ditt bankkonto, med månadsfaktura eller använda vår helt räntefria delbetalning.

Tillståndspliktig verksamhet
Vår verksamhet uppfyller det striktaste lagkrav och arbetar med tillstånd av Socialstyrelsen.

Våra lokaler
Vi bedriver vår verksamhet i vårdhuset Curanten. Vår klinik är vacker, modern och fullt ändamålsenliga för vår verksamhet. Lokalerna är besiktade enligt svensk vårdstandard och godkända av Nacka kommun.

Specialister och experter till ditt förfogande
Alla ingrepp utförs av legitimerade läkare med specialistkompetens inom plastikkirurg, all sedering utförs av legitimerade läkare med specialistkompetens inom anasteologi. Legitimerade sjuksköterskor med expertkompetens utför estetiska behandlingar med IPL, fraktionslaser, botox, fillers samt trådlyft medan diplomerade hudterapeuter tar hand om din hud.

Alla är välkomna
Hudfärg, kön eller ålder – hos oss är alla välkomna.

Maria E
Maria EGrundare | Expert laser- och laserliknande ljus
Magnus L
Magnus LRådgivare | Koordinator
Aleyna Y
Aleyna YEkonomibiträde | Terapeut
Polly L
Polly LSocial Media Manager
Lennart
LennartAnestesiolog
Hanna
HannaInstrumenterande undersköterska

HÄR HITTAR DU OSS

Smedjegatan 18,
Plan 6 131 54 Nacka

Curanten Sickla