top of page

ÖVERARMSPLASTIK

Är du besvärad av överviktiga armar från att bära de kläder du vill? Kanske följer du alla tränings- och matrekommendationer men får inte smalare armar oavsett hur mycket du försöker? Eller har du någonsin gått ner i vikt och fått lös och sladdrig hud på armarna?

Vi hjälper dig som är smal som ett halmstrå men tycker att du har stora armar, du som med träning har försökt få mindre armar eller som med LPG, Omorphia och Velashape har försökt få smalare och fastare armar utan resultat.

Med hjälp av mikrokirurgisk, laserassisterad fettsugning (SmartSculpting™) kommer vi att bli av med lokala fettavlagringar i dina armar och dessutom strama upp huden - du får mindre, extra elastiska och extra härliga överarmar helt naturligt och utan ärr. Behandlingen avslutas i lokalt sövt tillstånd och med omedelbara eviga resultat - i princip kan du gå tillbaka till jobbet direkt efter.

Om du däremot besväras av lös och skrynklig hud i armarna, blir du av med det genom så kallad överarmsplastikkirurgi, en plastikoperation som både kan minska fettet vid armarna men speciellt bli av med din extra hud som hänger. Med överarmsplastik blir du av med det extra skinn som populärt kallas gäddhäng – dina armar blir fria från skrynklig och slapp hud. Metoden utförs under narkos, vilket innebär att du sover.

1 månad efter kirurgisk operation är det möjligt att gå igenom behandlingar med radiofrekvensvågor för att skynda på återhämtningsprocessen, förstöra de sista fettcellerna och förstärka effekten.

Överarmsplastikkirurgi rekommenderas vanligtvis för alla som är över 18 år och som, oavsett matregim och träningsvanor, inte ser någon skillnad i resultat.

Stockholms Medicus är auktoriserat som vårdföretag genom Socialstyrelsen och medlem i Sveriges Plastikkirurgiska Föreningen.

bottom of page