ÖVERARMSPLASTIK

Begränsar dina tjocka armar dig från att använda vilka kläder som helst? Kanske följer du alla tränings- och diettips men får inte smala armar hur du än försöker? Eller har du gått ner i vikt och fått lös och sladdrig hud på armarna?

Hos oss hittar du metoderna som snabbt gör dina armar smala och slanka, helt utan träning, diet och med permanent resultat.

Vi kan hjälpa vi dig som är smal som ett sugrör men tycker du har feta armar, du som med träning försökt få mindre armar eller som med LPG, Omorphia och Velashape försökt få smalare och fastare armar utan resultat.

Med hjälp av mikrokirurgisk, laserassisterad fettsugning (SmartSculpting™) kan vi ta bort lokala fettdepåer på dina armar och dessutom tajta huden – du får smalare, spänstigare och vackrare överarmar helt naturligt och utan ärr. Behandlingen genomförs i lokalt bedövat tillstånd och med omedelbart permanent resultat – i princip kan du gå till jobbet direkt efter.

Om du däremot besväras av lös och rynkig hud på armarna tar vi bort den genom så kallad överarmsplastik, ett plastikkirurgiskt ingrepp som både kan reducera fett på armarna men framförallt tar bort din överskottshud som hänger. Med överarmsplastik tar vi bort den överflödiga huden som i folkmun kallas gäddhäng – dina armar blir fria från rynkig och förslappad hud. Ingreppet görs under narkos vilket innebär att du sover.

1 månad efter ingrepp finns möjlighet att genomgå behandlingar med radiofrekvensvågor för att påskynda läkningsprocess, bryta ner kvarvarande fettceller samt förstärka effekten.

Överarmplastik rekommenderas till alla som är över 18 år och som trots ändrade kost- och träningsvanor inte lyckas se någon skillnad i resultat.

 

Stockholms Medicus är godkänd som vårdgivare av Socialstyrelsen och medlem i Svensk plastikkirurgisk förening.

Oavsett om vi använder medicinsk laser, IPL eller VeinWave när vi tar bort din hudförändring ger vi dig möjligheten till ett naturligt och permanent resultat utan risk för ärr – du kan genomföra behandlingen på lunchen och återvända till dina vardagssysslor direkt därefter.