top of page

ANSIKTSLYFT UTAN KIRURGI

Funderar du på att göra ett ansiktslyft men är tveksam till att lägga dig under kniven? Ingen fara, vi har andra alternativ för dig som inte vill genomgå något så drastiskt som operation!

Trådlyft på kvinna med pilar i ansiktet

Hos oss på Stockholm Medicus erbjuder vi ansiktslyftning med hjälp av trådar som stimulerar hudens kollagen och som sedan bryts ner av kroppen efter 6-9 månader. Huden lämnas mer stram och mer definierad än tidigare!


Självklart måste du underhålla och fortsätta att göra trådlyft för att bibehålla eller förbättra resultatet. Förslappning av huden efter en tid kan uppstå vid både trådlyft och kirurgiskt ansiktslyft och hur mycket beror helt enkelt på din egen hud och din livsstil.


Vissa av trådarna har koner eller hullingar som ger ytterligare lyft i områden där detta behövs. Behandlingen varar i 12-24 månader eller längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Rökning och överdrivet solande förkortar resultattiden.

Trådlyft är en väl beprövad och godkänd behandling. Det som kan kännas är ett lätt obehag från nålsticket. Du har oftast minimalt med obehag efteråt och kan gå tillbaka till jobbet eller dina vardaliga sysslor, speciellt efter ett minilyft.


Ibland får man blåmärken som kan sitta kvar i en dryg vecka och vid större trådlyft kan man ibland se lite svullnad. När du lägger hullingtrådar så kan de strama de första veckorna, särskilt när man tuggar.


Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen.


Vill du läsa mer om behandlingen och se priser kan du göra det på vår hemsida

Du bokar enkelt din konsultationstid för trådlyft här

Du kan till och med ringa +46 8 218 518 eller mejla support@stomed.se


#trådlyft #vsoft #ansiktslyft #facelift #threadlift #föreochefter #åtstramadhud #beforeandafter #tightenedskin #youngface

Läs det senaste från våran klinik, allt från operationer till viktig information.

bottom of page