RUMPFÖRSTORING

10 000 squats om dagen…eller?

Enligt löpsedlar finns det tusentals maskiner och övningar som gör din rumpa snygg, gör din rumpa fast, gör din rumpa mindre, gör din rumpa större, gör din rumpa större och snyggare och fastare…men är det så enkelt?

Och alla vi andra som helt plötsligt tappat bort rumpan…som fått platta rumpor…räcker det med 10 000 squats per dag för att få den där härligt päronformade stjärten?

 

Större rumpa utan implantat

I många år har det i både syd och nordamerika varit en trend att förstora rumpan. Tillvägagångssätten är ofta lika varierande som priserna och tyvärr också påfallande ofta skrämmande på gränsen till farliga.

 

BBL med kroppseget fett

Trenden har på senare år även letat sig till Sverige där rumpförstoring företrädesvis utförs med kroppseget fett, vi flyttar fett från mage, höfter och lår för att göra rumpan större. Proceduren kan utföras både lokalt bedövad och under narkos fast ju större ingrepp (läs ju större rumpa som önskas) desto mer föredrar både du och kirurgteamet att du sover gott under sessionen.

Att förstora rumpan med kroppseget fett är dessutom ett mycket bättre alternativ än att göra rumpan större med silikonimplantat som ofta slutar med explant – implantatet tas bort för att de flyttar sig, skapar inkapslingar eller infektioner.

 

Större rumpa utan operation

Istället för att göra rumpan större med kroppseget fett eller med silikonimplantat kan vi erbjuda dig vår vattenbaserad filler, ett helt ofarligt alternativ och dessutom biologiskt nedbrytbart.

Genom att injicera kroppskompatibel och helt ofarlig vattenbaserad gelé kan vi utan operation göra din rumpa större, göra din platta rumpa rundare och effektivt ta bort gitarr-rumpor.