top of page

RUMPFÖRSTORING MED KROPPSEGET FETT

Vill du ändra formen på din rumpa eller storleken på din rumpa utan operation? Vill du också försäkra dig om att din rumpa blir större, får mer volym eller en annan form utan användning av främmande tillsatser eller behov av silikonimplantat?

Det finns idag några olika metoder på marknaden för att göra rumpan större och fastare. En metod för att förstora och ändra formen på rumpan är att injicera en så kallad vattenbaserad filler. Fillern består av 98% vatten, är både biokompatibel- och biologiskt nedbrytbar samt reversibel – en behandling går helt enkelt att ångra.

Dock finns det ingen behandling som är så enkel och naturlig som att använda din egen fettvävnad för att snabbt öka volym och formen på din rumpa.

Att injicera fettvävnad i rumpan är idag en etablerad metod som ger dig en naturlig och mjuk rumpa utan något behov av narkos och med mycket kort återhämtningstid. Metoden erbjuder dig dessutom ett behandlingsresultat helt fritt från ärr och känselbortfall – din rumpa få mer volym utan att du behöver kompromissa.

Metoden, att spruta in fett i rumpan innebär att vi kan rekommendera dig som till exempel varit gravid och fortfarande bär på några överskottskilon att överväga fettsugning med laserassisterad fettsugning i samband med fettransplantation. Vanligtvis lånar vi fettet från till exempel höfter, mage eller knä vars storlek då reduceras.

Fettransplantationen utförs ofta vid olika, upprepande tillfällen för att varsamt forma och förstora rumpan till önskat resultat och kan kombineras rekonstruktivt för att göra rumpan större, mindre eller fastare.

Behandlingen är lämplig för de kvinnor som önskar att på någon vis korrigera sin rumpa i avseende volym, storlek eller asymmetri och som i första hand söker en säker, etablerad och helt naturlig behandlingsmetod.

bottom of page