Reserol Skin Serum Makes Age Go Away

Känner du för att behandla din hud, göra den mjuk och härligt elastisk och med bestående resultat? Utan några kliniska studier som underlag men med visuellt fantastiska behandlingsresultat vill vi slå ett slag för StimuNeedle och Reserol Skin Serum.

Med Stimuneedle, som är en efterföljare till det populära hudbehandlingsverktyget Dermapen fraktionerar vi små hål i huden. Inom loppet av 45 minuter gör vi tusentals mikroskopiskt små (och helt ofarliga) hål i huden översta lager för att kunna slussa ner vårt helt nya superserum Reserol Skin Serum.

Resorol Skin Serum som bland annat består av stamceller från naturriket och är den senaste biotekniken och utvecklad från växtrikets tusensköna.

Med stamcellerna från tusenskönan är det möjligt att trigga din huds naturliga anti aging-försvar i syfte att förhindra tidigt åldrande. I undersökningar i laboratorium har bland annat kunnat påvisas att hudvävnaden regenereras 50 % bättre och att hudcellernas livslängd och motståndskraft ökar.

Vårt nya superserum Reserol Skin Serum ger vi huden glow, fukt och spänst – du ser omedelbart resultat i samband med behandlingen.

Vill du veta mer om vårt nya superserum för huden kan du kontakta oss via 08 218 518, via vår chatt eller skicka ett mejl till support@stomed.se.

Vill du behandla ditt ansikte kostar det Sek 1 500:- och bokar här http://stockholmmedicus.timax.se/