Har du planerat att göra brösten men har svårt att komma loss? Medicus-metoden innebär således att du kan förstora brösten utan att ta ledigt från jobbet, ditt sociala eller för den sakens skull ditt intima liv. Med Medicus-metoden kan vi göra dina bröst klädsamt större på 60 minuter helt utan smärta och ärr.

Biologiskt nedbrytbar

Med vår biologiskt nedbrytbara filler som för övrigt består av 98% sterilt vatten förstorar vi dina bröst helt utan behov av nedsövning eller operation – det enda som behövs är ett nålstick.

Long lasting resultat

Resultatet efter behandling håller i cirka 5 år och du kan närsomhelst välja att fylla på för att förstora brösten eller för att kompensera för tappad volym. Fillern går också att ta bort enkelt ifall du ångrar dig.

Dina egna bröst – fast större

Brösten blir mjukt sköna och både känns och ser ut som dina bröst gjorde före behandlingen fast med skillnaden att du har fått större bröst.

Komplikationsfritt

Att förstora brösten med filler är ett billigare alternativ än att operera, det går snabbare, du slipper sjukskrivning och du kan närsomhelst göra brösten större igen…om du vill.

Om jag ångrar mig?

Om du av någon anledning ångrar dig finns det alltid möjlighet att ta bort fillern. På samma sätt som vi injicerade använder vi kanyl och spruta fast tvärtom, istället för att injicera fillern så aspirerar vi ut den. Behandlingen tar cirka 45 minuter, görs lokalt bedövad och mot en extra kostnad.

Priset då?

Vår vanligaste behandling är 150 cc per bröst och kostar i dagsläget Sek 40 000. Väljer du att korrigera ojämnt stora bröst landar priset på Sek 24 000. Alla våra behandlingar kan du betala med kontanter, med kort eller via Medicus Månadsfaktura – vår räntefria delbetalning som du själv bestämmer takten på.

Gratis undersökning

Tyvärr erbjuder vi inte drop in men däremot är du välkommen att förboka din kostnadsfria förundersökning. Vid ditt besök stämmer vi av din hälsa, diskuterar dina förväntningar samt provar ut din storlek med sizers.

Bokar tid gör du via vår hemsida www.stomed.se eller genom att ringa vår växel 08 – 218 518.