CELLUPLASTIK | PERMANENT CELLULITBORTTAGNING

Celluplastik™ innebär att vi permanent kan ta bort den bindväv som drar ihop huden och bildar groparna i huden. Samtidigt blir omkretsen på benen eftersom både vätska och fett försvinner i samband med behandlingen.

 

Efter behandlingen är dina ben alltså både slätare och smalare samtidigt som eventuell lös hud försvunnit.

Ingreppet sker när huden är lokalt bedövad och med hjälp av en supertunn laserfiber. Laserfibern för vi fram och tillbaka i huden för att reducera dina gropar i låren och på rumpan. Värmen från laserfibern löser upp den sammansatta, fibrösa vävnaden som gör din hud ojämn.

 

Behandlingsproceduren innebär att både celluliter och fettceller reduceras med permanent resultat – värmen från laserfibern tar bort både dina lokala fettdepåer och ojämnheter i huden.

 

Celluplastik™ innebär ett snabbt mikrokirurgiskt ingrepp som sker under lokal bedövning och som ger dig snabbt synligt och permanent resultat. Benen blir slätare och tajtare samtidigt som omkretsen på både lår och rumpa minskar. Du kan direkt efter behandlingen återgå till dina vardagssysslor, det finns alltså inget behov av vila eller sjukskrivning. Metoden har inga kända biverkningar och det finns inga direkta sidoeffekter efter behandlingen.

 

Våra behandlingar med Celluplastik™ går att kombinerar med VelaSculpting™ och Carboxy Therapy för optimalt resultat

 

Vill du veta mer hur vi kan ta bort dina celluliter och slimma dina ben kontaktar du oss via vår växel 08 218 518, via vår chatt eller mejla oss till support@stomed.se