top of page

CELLUPLASTIK | PERMANENT CELLULITBORTTAGNING

Celluplastik™ en metod där vi helt tar bort bindväven som drar ihop porerna och huden och som i sin tur bildar groparna i huden. Samtidigt kommer omkretsen på benen att bli mindre och mer åtdragen på grund av att både vätska och fett försvinner med hänvisning till Celluplastik™behandlingen.

Metoden Celluplastik™ betyder att huden är regionalt bedövad och med hjälp av en supersmal laserfiber. Vi för laserfibern bakåt och framåt i huden för att minska dina gropar i lår och rumpa. Värmen från laserfibern löser upp den komplexa, fibrösa vävnaden som gör din hud ojämn.

Behandlingsmetoden innebär att varje cellulit och fettcell minskar med eviga resultat – värmen från laserfibern gör sig av med både dina lokala fettavlagringar och ojämnheter i huden.

Celluplastik™ inkluderar en snabb mikrokirurgisk teknik som sker under lokalbedövning och som ger dig snabba sedda och eviga resultat. Benen blir slätare och stramare samtidigt som omkretsen på varje lår och rumpa minskar. Du kan gå tillbaka till dina dagliga sysslor på en gång efter behandlingen, så det finns inte något behov av vila eller sjukledighet. Tekniken har inga direkta biverkningar efter behandlingen.

Vår metod med Celluplastik™ kan blandas med VelaSculpting™ för mest effektiva resultatet.

bottom of page