Vi reducerar dubbelhaka utan ärr eller operation

Har du länge stört dig på din dubbelhaka men tyckt att fettsugning känts läskigt? För när du ser dig själv i spegeln så är allt perfekt utom de dubbla hakorna som du ärvt av mor eller far? Känn lugnet – med Belkyra-metoden kan du ta bort dubbelhakor utan operation, utan bandage – du kan i princip gå till jobbet efter behandlingen 🙂

Behandlingen tar bara några minuter och efteråt behöver du inte ens ett plåster, ingen kommer att få veta att du påbörjat din resa mot ett liv fritt från dubbelhakan!

Om Belkyra-metoden

Belkyra, också känt som Kybella i andra delar av världen hjälper oss som tröttnat på dubbelhakan och inget hellre vill ta bort så fort som möjligt och helst utan kirurgi och fettsugning. Med hjälp av Belkyra, som är ett läkemedel avsett för att bryta ned fett utan operation kan vi inom loppet av några veckor se resultatet – helt utan operation. Belkyra, som vi sprutar in i huden ta bort fettet i dubbelhakan helt utan operation – fettet försvinner stegvis utan att du behöver anstränga dig eller hjälpa till.

Är du intresserad av att ta bort dubbelhakan erbjuder vi dessutom ett eget protokoll – med hjälpa av Belkyra och radiofrekvens kan vi accelerera processen ännu mer till att bli ett minimum av tid, du ser alltså resultatet ännu fortare!

När vi behandlar din dubbelhaka med Belkyra får du ett permanent resultat – fettcellerna försvinner helt och kvar blir bara du och din haka…utan dubletter 🙂

Boka tid för konsultation 24/7 via vår via vår hemsida http://stockholmmedicus.timax.se/ eller ring och boka via 08 218 518.