“Huden blir mindre elastiskt när du närmar dig 30 och det syns tydligt i pannan eftersom det handlar om en så stor hudyta.” Tipset enligt en känd tidning för mogna kvinnor är därför att “klippa lugg så ingen ser dina rynkor i pannan”.

Och varför inte, det kostar inte många kronor att ändra frisyr och skaffa lugg – ett riktigt husmorstips!

Vi andra som har så många bekymmersynkor att vi kan sälja dom på Blocket undrar stillsamt om kanske baby botox inte är bättre för utseendets skull…för alla klär ju inte i lugg, några kanske inte ens har hår tillräckligt för att skaffa lugg (bara en sån sak gör ju att hen får djupa bekymmersrynkor!)

Inte oväntat förordar vi på Stockholm Medicus några droppar botox för att reducera argrynkor, svärmorsrynkor, Iphone-rynkor och massa andra onödiga rynkor – who needs them?

Och som inte tipset om att klippa lugg var (anti)klimax toppar den kända tidningen artikeln med rubriken “Bejaka dina livslinjer”…men varför då? Varför odla rynkor i fejjan som gör att du ser äldre ut än du är?

Är du inte sugen på att se gammal ut i förtid, vill aldrig (mer) klippa lugg och har tröttnat på alla mambojambo-krämer så testa baby botox hos oss!

Med baby botox får du behålla allt det fina som är du, du kan (trots allt negativt du läser om botox) fortfarande rynka pannan och se förvånad ut men slipper tack vare några enstaka droppar botox bekymmersrynkor som påminner om nyplöjda fält på Österlen.

Att ta bort argrynkan för några månader och framåt kostar från en tusenlapp och uppåt, utförs såklart att legitimerad personal och med botox inköpt från ett apotek nära dig.

Ring Marie i vår reception via 08-218 518 så bokar hon en tid för lite quality time.