TRÅDLYFT

Vill du strama upp huden i ansiktet? Ta bort rynkor, slapp hud och hamsterpåsar? Med V-Soft kan vi erbjuda dig ett ansiktslyft utan kniv, en behandling som kan utförs på lunchen, under lokal bedövning och helt utan operation.

V-Soft är en teknisk innovation för kvinnor och män som vill återfå sin huds spänst med en enkel metod och helt utan kirurgi. Metoden, att använda en modifierad, patenterad och biologiskt nedbrytbar suturtråd ursprungligen avsedd för kirurgi ger oss möjligheten att lyfta din hud precis som vid ett ansiktslyft fast mycket snabbare och enklare.

Den likt ett hårstrå tunna tråden fungerar som en hiss och lyfter upp- och hjälper huden att bli fast och slät samtidigt som det bildas fibrös vävnad runt tråden för att ge dig ett permanent resultat.

Tråden, som är tillverkad av polymjölksyra försvinner stegvis av sig själv och vid den tidpunkt då den fibrösa vävnaden skapats och lyft din hängiga hud har tråden brutits ner av din kropp helt naturligt.

Den ultratunna och med konor försedda tråden skapar förutom ett helt naturligt ansiktslyft även en mjukare och slätare framtoning samtidigt som huden blir mer elastisk likt resultatet efter en SkinBooster-kur.

Med V-Soft kan du förvänta dig mer volym, skin tajt men även en hudföryngrande effekt – vi både bromsar hudens åldrande och även backar tiden utan att påverka ditt utseende.

Trådlyftet passar både kvinnor och män och reparerar solskadad, saggig hud och går att kombinera med IPL laser, laserpeel och andra hudföryngrande behandlingar. Metoden ger ett snabbt och väldigt naturligt resultat och är ett mycket bra alternativ för de kvinnor eller män som inte vågar sig på ett kirurgiskt ingrepp som ett short scar ansiktslyft eller mer omfattande ansiktslyft med SMAS-metoden.