Tre tips för finare hud med Petra Tungården

Har du också funderingar varför huden känns trist, grå, glåmig och livlös på vintern? Det finns många “husmorskurer” för att piffa till huden, en hel del “red carpet-behandlingar” men du som har en slant över och vill få ett permanent resultat kanske ska göra som Petra Tungården – investera i en IPL-kur?

IPL har blivit ett samlingsnamn för “salongsbehandling med blinkande maskin” men är det så enkelt, spelar det roll vad för maskin och vem som håller i spakarna?

Marknadens mest kända varumärken

Med marknadens mest kända varumärken behandlar vi pigmentfläckar, solskador och ytliga kärl – alla orsakade av väder och vind (fritt översatt ålder). Genom att behandla huden med medicinsk IPL backar du hudens ålder för varje behandling, din hudton blir jämnare och jämnare efter varje behandling samtidigt som porerna reduceras.

Med det sagt blir du inte yngre men chansen att din omgivning uppfattar dig som fräsch och välhållen för din ålder är ju ganska stor 🙂

Spara tid och pengar

I vår värld tror vi att IPL-ljus från kända maskintillverkare garanterar effektiva behandlingar införstått färre antal behandlingar vilket sparar både tid och pengar. Och i händerna på personal som arbetat med tekniken i 20 år kan vi nog sammanfatta våra behandlingar som oerhört säkra.

Gör som Petra, ta hand om dig och håll dig fräsch och attraktiv i vintermörkret http://petra.metromode.se/tag/stockholm-medicus/